Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Eduard Sobrado (violí i viola)

Eduard Sobrado (violí i viola)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Barcelona, professor superior de violí.


Professor de violí, viola i conjunts instrumentals a l'EMM Joan Valls de Caldes de Montbui i a l'EMM Can Ponsic de Barcelona.


Va estudiar a l'escola de Música de Barcelona amb Santi Aubert i Gerard Claret i més tard va ampliar els seus estudis amb Heriberto Fonseca.


De ben jove entra a formar part de la primera promoció de la JONC, on rep consells de, entre d¡altres, Richard Luby, Corrado Bolsi, Angel Jesus García i Ondreg Lewitt.
Com a membre de diferents formacions instrumentals ha tocat als principals auditoris de Catalunya (Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, l'Auditori,...) i Espanya (Auditorio de Zaragoza, Teatre Espanyol i Auditorio Nacional a Madrid,...) i l'estranger: Andorra i EUA (Baltimore, Washington i al Carnegie Hall de New York).


Ha estat membre de l'”Orquestra de Cambra de Cervera” i de l'”Orquestra Julià Carbonell de les terres de Lleida” treballant amb directors com Josep Pons, Manel Valdivieso, Salvadó Mas, Xavier Puig i Alfons Reverté i instrumentistes de la talla de Barry Sargent, Paul Cortese, Cristoforo Pestalozzi i Kai Gleustenn.
En l'actualitat forma part de la plantilla de l'”Orquestra Camera Musicae”, en una intensa activitat de concerts al llarg de Catalunya i l'estat espanyol, sota la batuta de directors com Salvador Mas, Salvador Brotons, Tomàs Grau i Jordi Mora i amb solistes com Claudi Arimany, Albert Guinovart o Núria rial, entre altres .


La seva vocació pedagògica s'enriqueix en cursos i consells de professors com ara Merette Markussen,Anna Baget, Wolfgang Hartmann, Maria Kelemer o Joan Albert Amargós.
Sent especial atracció per la pedagogia viva i activa i treballa amb alumnat amb necessitats educatives especials.


Ha col·laborat amb gran quantitat de gravacions per a publicitat, teatre, cine i televisió.

 

Flash Notícies

L'Associació Catalana d'Escoles de Música ha fet públic al seu web i a diferents mitjans de comunicació un manifest a favor dels ensenyaments artístics al nostre país.

Com sabeu, tot un seguit de retallades en l'àmbit de l'educació està posant en perill l'existència d'un gran nombre d'escoles de música que, com la nostra, ofereixen un servei públic de qualitat, i en estreta col.laboració amb la vil.la i la ciutadania.

Tothom qui vulgui pot adherir-se al manifest des del mateix enllaç que us enviem.

Podeu llegir-lo aquí:

http://www.acem.cat/1332/manifest-de-lacem-a-favor-dels-ensenyaments-artistics/

També podeu llegir més aquí:

http://www.acem.cat/1582/strubell-pregunta-a-rigau-per-les-retallades-a-les-escoles-de-musica-i-dansa/