Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Carme Trobalon (piano)

Carme Trobalon (piano)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Caldes de Montbui (Catalunya). Iinicia els estudis musicals de ben petita a l’Escola Municipal de Música Joan Valls.

És Professora de Música en l’especialitat de piano i Títol Superior de Pedagogia per a la Formació Musical Bàsica i General. Ha fet diversos cursos del mètode de pedagogia activa Dalcroze, obtenint-ne el Certificat d’Estudis Elementals.

Actualment és professora de llenguatge musical, piano i inicis de guitarra a l’Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui i professora d'educació musical a l'Escola Bressol Municipal El gegant del Pi, de Caldes de Montbui.

Ha treballat com a responsable pedagògica al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona, dissenyant i coordinant projectes dirigits a diferents col·lectius, confeccionant les guies didàctiques dels concerts i immpartint tallers familiars.

Els seus centre d'investigació actuals són:

-  l'educació musical a les edats més primerenques (0 a 3 anys), establint la relació entre el desenvolupament global de l'infant i els beneficis de la pràctica musical continuada.

 

- el concert educatiu, estudiant-ne les característiques i els paràmetres i la seva funció com a eina d'aprenentatge i de sociabilització.

 

Flash Notícies

El passat 20 d'octubre va tenir lloc a la carpa del Balneari Termes Victòria el concert de les escoles de música de Caldes i de Saint Paul, amb la col.laboració d'un grup de dansa de l'escola Stage.

    

     

Durant el concert va tenir lloc la signatura dels acords d'agermanament entre les dues viles i l'entrega solemne de les claus de la ciutat de Caldes a l'alcaldesa de Saint Paul.

Tots vam poder comprovar l'alt nivell dels grups participants de les tres escoles. Per part de la Joan Valls, vam poder escoltar les corals de NE i NM, l'Orquestra Juvenil de vent i el grup H30.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de l'himne d'Europa.