Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Ruth Serradesanferm (piano i LLM)

Departament de piano: Interpretació de l'op. 65 de S. Prokoviev

Correu electrònic Imprimeix PDF

 El departament de piano organitza com cada trimestre una classe col.lectiva. Aquest trimestre oferirem una sola classe col.lectiva per a tots els alumnes de piano i a més l´oferim a tota l´escola, pares i alumnes i podeu convidar qui vulgueu. Divendres 25 de maig a les 19h  els alumnes de piano més grans fan una audició de tot un llibre de piano, que és un àlbum de 12 peces del s. XX d´un compositor rus que es diu Prokofiev. Es l´album titulat Music for children op. 65 . Primer el Rafel Sala, professor de l´escola , ens oferirà una xerrada sobre l´obra i el compositor i després escoltarem les 12 peces en directe, interpretades per diferents alumnes. Aprofitarem per recollir aliments com a entrada per col.laborar amb la marató.dela pobresa. Pot venir tothom qui li interessi a canvi de portar algun aliment. Pels alumnes de piano és obligatòria l´assistència, ja que els més petits podran sentir els més grans i alhora conèixer un repertori diferent.

 Aquest concert l´anirem a fer dijous 31 maig a l´escola de música de La Garriga i a canvi , ells vindran el mes d´octubre a oferir-nos un concert del compositor català Blancafort.

Esperem que vingueu a la sala d´actes a gaudir d´aquesta audició de piano

 

Flash Notícies

El passat 20 d'octubre va tenir lloc a la carpa del Balneari Termes Victòria el concert de les escoles de música de Caldes i de Saint Paul, amb la col.laboració d'un grup de dansa de l'escola Stage.

    

     

Durant el concert va tenir lloc la signatura dels acords d'agermanament entre les dues viles i l'entrega solemne de les claus de la ciutat de Caldes a l'alcaldesa de Saint Paul.

Tots vam poder comprovar l'alt nivell dels grups participants de les tres escoles. Per part de la Joan Valls, vam poder escoltar les corals de NE i NM, l'Orquestra Juvenil de vent i el grup H30.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de l'himne d'Europa.