Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

"NELSON" en concert a la nostra escola, el proper dimecres 13 d'abril.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Us presentem el concert d'aquest grup de jazz, que dimecres 13 d'abril, ens oferiran la seva música a alumnes i pares de l'escola.

Aquest Octet el formen vuit companys, ex-alumnes de l’ESMUC (Escola Superior de Música de catalunya) que després de guanyar el Concurs de Jazz de Barcelona 2006 van enregistrar el seu primer treball discogràfic “ Full Nelson Vol.1 “ ( New Mood Jazz 2007 ).

Durant aquest temps han donat a conèixer per  diferents escenaris   el seu particular homenatge al saxofonista Oliver Nelson, i aquest 2011 han començat a preparar el que serà el seu segon treball discogràfic Mode Joe Vol.2 “.

Com haureu comprovat a les fotos, dos professors de la nostra escola en formen part: l'Albert Cirera i en Pep Mula, i és a ells que hem d'agraïr la presència de "Nelson" al nostre centre.

Podrem sentir un repàs al repertori del també saxofonista Joe Henderson, amb nous arranjaments    realitzats per els membres del grup i per músics de casa nostra com Joan Monné, Txema Riera, Joan Vilalta, Julian Sanchez, Carmen Paz 

La cita serà dimecres dia 13 d'abril a la sala d'actes. A les 19 h. en sessió pedagògica, i a les 20 h. en concert

 

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...