Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

CONCERT D'ACADÈMIA 1750

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper DIUMENGE DIA 4 DE DESEMBRE, dins dels actes de la Fira de Nadal, tindrà lloc un concert benèfic a càrrec dAcadèmia 1750, orquestra en la que hi participa el professor de la nostra escola, Joan Bosch.

El programa de mà estarà format per Els Nocturns per al Rei de Nàpols (números 1, 2 i 4) de Joseph Haydn. El concert tindrà lloc a la Sala Noble de Can Rius i sen faran dos passis: a la 1 del migdia i a les 6 de la tarda.

Les entrades tenen un preu de 3 + donatiu i la recaptació anirà, íntegra, per col·laborar amb la causa Curem la Dermatomiositis Juvenil. https://www.facebook.com/curemdermatomiositisjuvenil. Les podeu comprar a Thermalia, Ferreteria Boluda i a Grup Veterinària del C. Major, 76. El concert està organitzat per lAjuntament de Caldes de Montbui i Rotary Club.

 

Prèviament, hi haurà una xerrada per a preparar-vos pel concert. Estarà impartida per la també professora de lescola, Carme Trobalon, que ens donarà unes guies per a laudició i ens explicarà aspectes referents als instruments i a lautor. La sessió és oberta a tothom i tindrà lloc a les 11h., al Balneari Broquetas.

 

 

Esperem que en gaudiu!

 

Flash Notícies

Llegiu-ne més...