Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Carme Trobalon (piano)

Carme Trobalon (piano)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Caldes de Montbui (Catalunya). Iinicia els estudis musicals de ben petita a l’Escola Municipal de Música Joan Valls.

És Professora de Música en l’especialitat de piano i Títol Superior de Pedagogia per a la Formació Musical Bàsica i General. Ha fet diversos cursos del mètode de pedagogia activa Dalcroze, obtenint-ne el Certificat d’Estudis Elementals.

Actualment és professora de llenguatge musical, piano i inicis de guitarra a l’Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui i professora d'educació musical a l'Escola Bressol Municipal El gegant del Pi, de Caldes de Montbui.

Ha treballat com a responsable pedagògica al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona, dissenyant i coordinant projectes dirigits a diferents col·lectius, confeccionant les guies didàctiques dels concerts i immpartint tallers familiars.

Els seus centre d'investigació actuals són:

-  l'educació musical a les edats més primerenques (0 a 3 anys), establint la relació entre el desenvolupament global de l'infant i els beneficis de la pràctica musical continuada.

 

- el concert educatiu, estudiant-ne les característiques i els paràmetres i la seva funció com a eina d'aprenentatge i de sociabilització.

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...