Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Celebrem Santa Cecília

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

STA CECÍLIA AMB DANSA

 

Dimecres 22 de novembre és Sta. Cecília, patrona dels músics, i cada any l´EMM Joan Valls ho celebra amb alguna activitat especial. Enguany ho hem celebrat amb dansa. El mateix dimecres va venir el ballarí i pianista Sebastià Bover i ens va ensenyar alguns passos de danses barroques com el Minuet, el Brandle i la Bourrée, danses que alguns alumnes toquen de repertori amb els seus instruments.

Dos professors de l´escola , el Joan Bosch a la flauta i el Rafel Sala a la guitarra ens interpretaven en directe les danses i una cinquantena de nens i nenes de l´escola les van poder aprendre i ballar al final de l´acte.

Una activitat per potenciar el sentit del ritme, la memòria, l´audició, el control del propi cos i gaudir de la música a través de la dansa.

Al final vam tancar la celebració amb un berenar amb una xocolatada feta per la nostra AMPA amb coca boníssima, per llepar-se´n els dits.

Ara, encarant els concerts de Nadal. No oblideu mirar el nostre web!!!!

 

VISCA STA. CECÍLIA!!!!!!

 

Flash Notícies

El passat 20 d'octubre va tenir lloc a la carpa del Balneari Termes Victòria el concert de les escoles de música de Caldes i de Saint Paul, amb la col.laboració d'un grup de dansa de l'escola Stage.

    

     

Durant el concert va tenir lloc la signatura dels acords d'agermanament entre les dues viles i l'entrega solemne de les claus de la ciutat de Caldes a l'alcaldesa de Saint Paul.

Tots vam poder comprovar l'alt nivell dels grups participants de les tres escoles. Per part de la Joan Valls, vam poder escoltar les corals de NE i NM, l'Orquestra Juvenil de vent i el grup H30.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de l'himne d'Europa.