Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Celebrem Santa Cecília

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

STA CECÍLIA AMB DANSA

 

Dimecres 22 de novembre és Sta. Cecília, patrona dels músics, i cada any l´EMM Joan Valls ho celebra amb alguna activitat especial. Enguany ho hem celebrat amb dansa. El mateix dimecres va venir el ballarí i pianista Sebastià Bover i ens va ensenyar alguns passos de danses barroques com el Minuet, el Brandle i la Bourrée, danses que alguns alumnes toquen de repertori amb els seus instruments.

Dos professors de l´escola , el Joan Bosch a la flauta i el Rafel Sala a la guitarra ens interpretaven en directe les danses i una cinquantena de nens i nenes de l´escola les van poder aprendre i ballar al final de l´acte.

Una activitat per potenciar el sentit del ritme, la memòria, l´audició, el control del propi cos i gaudir de la música a través de la dansa.

Al final vam tancar la celebració amb un berenar amb una xocolatada feta per la nostra AMPA amb coca boníssima, per llepar-se´n els dits.

Ara, encarant els concerts de Nadal. No oblideu mirar el nostre web!!!!

 

VISCA STA. CECÍLIA!!!!!!

 

Flash Notícies

 El departament de piano organitza com cada trimestre una classe col.lectiva. Aquest trimestre oferirem una sola classe col.lectiva per a tots els alumnes de piano i a més l´oferim a tota l´escola, pares i alumnes i podeu convidar qui vulgueu.

Llegiu-ne més...